Een coöperatieve Roldermarkt

Roldermarkt 7 t/m 12 september 2023

Je hoort het al weer gonzen in de buurten. Wat doen we dit jaar? Wie doet er allemaal mee? Wat is het thema?

We zijn verheugd om het thema van onze aankomende feestweek aan te kondigen: “Een Coöperatieve Roldermarkt“!

Maar wat betekent coöperatief eigenlijk? Een coöperatieve samenwerking houdt in dat mensen zich verenigen om gezamenlijk doelen te bereiken, waarbij ze gelijkwaardig bijdragen en de voordelen delen. Het draait allemaal om solidariteit, gemeenschapszin en samenwerking. En wat past er nu beter bij de Roldermarkt dan deze waarden?

Zoals elk jaar organiseren we weer de meerkamp waarin verschillende buurten en buurtdorpen tegen elkaar strijden in alle spelelementen en de gevreesde zeephelling. In deze coöperatieve meerkamp werken buren samen en bundelen ze hun krachten om de ultieme kampioenen te worden. De nr.1 van de meerkamp start als laatste tijdens de playbackshow. Ook weer een mogelijkheid om op en top samen te werken.

Het draait niet alleen om individueel succes, maar om de saamhorigheid en teamgeest. Dus vorm een topteam, haal je sportieve schoenen en verzin het leukste optreden en doe mee aan deze spannende evenementen!

En laten we de bedrijvenparade niet vergeten! Bedrijven uit de buurt nemen deel aan deze parade om hun bedrijf op zijn best te tonen. Dit is een coöperatieve gelegenheid waarin bedrijven samenwerken om een prachtige en inspirerende showcase te creëren. Bewonder de mooie wagens, de creatieve presentaties en ontdek de veelzijdigheid van ondernemerschap in onze gemeenschap.

Kom en geniet van de gezelligheid, het vermaak en het feest dat we met elkaar vieren.

Volg ons op social media en onze website voor het programma en meer informatie over de activiteiten en evenementen tijdens de feestweek. Samen maken we er weer een onvergetelijk feest van!

Bekijk alvast hoe het (voorlopige) programma eruit ziet!

Meer nieuws

Kom je ook naar de Koningsdag? Bekijk snel het programma!
Uitslag paasquiz zien? Dat kan hier!
Bekijk hier het tijdschema voor de kinderplaybackshow 2024! Maar liefst 28 acts, hoe gaaf is dat!